Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορούμενη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας - Νέα δίωξη σε βάρος της 33χρονης

Ραγδαίες ξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

19 Ιουλίου 2022 11:03
Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορούμενη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας - Νέα δίωξη σε βάρος της 33χρονης
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας. Ενώ, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησαν το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά την κατάθεση απολογητικού υπομνήματος από την Ρούλα Πισπιρίγκου, που εξετάζεται ως μόνη ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, μελετώντας τη δικογραφία, έκρινε ότι υπάρχουν ενδείξεις πως η 33χρο η επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού της χωρίς όμως επιτυχία, χάρη στην επέμβαση των γιατρών.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση σε βάρος της 33χρονης μητέρας και για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά τον εισαγγελέα, από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, προκύπτει ότι η 33χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, αποδίδοντας την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της. Ωστόσο ο εισαγγελέας, όπως επισημαίνει το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση αυτή και προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας, έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της γραμμή και για αυτή τη νέα σοβαρή κατηγορία που της αποδίδεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share