Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες – Προκλήθηκε από αγριογούρουνα

Τα χειρότερα ήρθαν λίγο μετά

12 Ιουλίου 2022 10:11
Ανείπωτη θλίψη στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες – Προκλήθηκε από αγριογούρουνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στο Κιλκίς το βράδυ της Δευτέρας (11.07.2022) όταν σημειώθηκε τροχαίο με μοιραίο απολογισμό δυο νεκρούς και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες. Όλα έγιναν όταν οδηγός περιπολικού είδε μπροστά του κοπάδι από αγριογούρουνα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Δείτε επίσης: Ζαχάρω - Δυστυχώς δεν τα κατάφερε: «Έσβησε» μετά από 21 μέρες ο 22χρονος διανομέας που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Το αιματηρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 23:30, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου. Αν και οι συνθήκες των όσων έγιναν διερευνώνται ακόμη, εκτιμάται ότι όλα ξεκίνησαν από τη σύγκρουση ενός περιπολικού με το κοπάδι των αγριογούρουνων.

Από το τροχαίο σκοτώθηκαν ένας 53χρονος από την Πλαγιά κι ένας 50χρονος από την Κορομηλιά, ενώ έχουν τραυματιστεί τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις είναι αστυνομικοί. Δυο απ’ τους αστυνομικούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το eidisis.gr, αναφέρουν ότι περιπολικό, με οδηγό 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του (44 και 36 ετών), κινούνταν με κατεύθυνση στο Κιλκίς αλλά στην πορεία του εμφανίστηκε το κοπάδι από τα αγριογούρουνα, με τον οδηγό να προσπαθεί να τα αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με συνέπεια να χτυπήσει τα ζώα και το αυτοκίνητο να βγει από την πορεία του.

Την ίδια ώρα, ο 56χρονος οδηγός αυτοκίνητου με πινακίδες της Βόρειας Μακεδονίας, που κατευθύνονταν προς τη Δοϊράνη, αντέδρασε ταχύτατα και βγήκε από το δρόμο, αποφεύγοντας τη σύγκρουση με το περιπολικό. Από την εκτροπή και ανατροπή του, πάντως, τραυματίστηκε ελαφρά η 50χρομνη συνοδηγός.

Ανείπωτη θλίψη στο Κιλκίς: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες – Προκλήθηκε από αγριογούρουνα

Τα χειρότερα ήρθαν λίγο μετά

Πίσω από το αυτοκίνητο που εξετράπη, κινούνταν ένα άλλο στο οποίο επέβαιναν δυο εθνοφύλακες από το Κιλκίς. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με το περιπολικό. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν οι δυο εθνοφύλακες, που εργάζονταν στην φύλαξη αποθηκών πυρομαχικών στην Κορομηλιά. Τραυματίστηκαν επίσης δυο αστυνομικοί σοβαρά και ένας άλλος πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και αποτελεί σύνηθες θέαμα η εμφάνισή τους σε χωράφια με καλαμπόκια αλλά και σε κατοικημένες περιοχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share