Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αττική - Τραγικός απολογισμός με έναν νεκρό

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγες ώρες

3 Ιουλίου 2022 21:22
Αγία Βαρβάρα: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αττική - Τραγικός απολογισμός με έναν νεκρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην Αγία Βαρβάρα έχουμε έναν νεκρό από πυροβολισμούς. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Φέρεται πως έχει παραδοθεί στις Αρχές, ως δράστης του φονικού, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Παγώνουν τo αίμα οι μαρτυρίες για τις σκηνές «Φαρ Ουέστ» στα Κάτω Πατήσια: «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα»

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν όλα πως ήταν το χθεσινό (2/7) αιματηρό επεισόδιο στα Κάτω Πατήσια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα. Στην όλη υπόθεση εμπλέκονται συνολικά επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο άτομα ήταν συγκατηγορούμενοι σε υπόθεση ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί μια γυναίκα, η κατάθεση της οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ανατριχιαστική μαρτυρία

Για το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας μίλησε αποκλειστικά στο Ertnews.gr μάρτυρας, που βρισκόταν ακριβώς στο σημείο του φονικού ραντεβού και περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη. «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα και προς όλες τις κατευθύνσεις», αναφέρει για τον δράστη.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν με την 43χρονη μέσα σε αυτοκίνητο, εμφανίστηκαν άλλα δύο οχήματα και ένα μηχανάκι. Ένας από αυτούς πλησίασε στο παράθυρο του δράστη και τον γρονθοκόπησε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες υπήρξε αρχικά διαπληκτισμός μεταξύ των δραστών και στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε από το αμάξι και άρχισε μαινόμενος να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και πανικός στην περιοχή.

Ανταλλαγή πυρών

Η γυναίκα οδηγός συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άντρας πιστολέρο λίγα μέτρα πιο κάτω από τον τόπο της αιματηρής συμπλοκής έκλεψε ένα ΙΧ, με το οποίο κινήθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους. Κατά τον αυτόπτη μάρτυρα, επιχείρησαν να αλλάξουν μεταφορικό μέσα, αφού είχαν παρασύρει με το αρχικό τους αμάξι έναν από αυτούς με τους οποίους διαπληκτίστηκαν.

Στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντας δυο εξ αυτών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας θορυβήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το συμβάν αλλά πιο συγκεκριμένα από την μανία του δράστη. Αναφέρει πως «μέχρι να επιβιβαστεί στο επόμενο αμάξι, συνέχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να υπολογίζει τίποτα!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share