Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την «πετσόκοψε» με 9 λέξεις: «Δες έναν κορίτσαρο παλι@@φίμι...» - Ο Τριανταφυλλόπουλος «τελείωσε» οριστικά την Λατινοπούλου (photo)

Η αιχμηρή ανάρτηση του δημοσιογράφου

18 Ιουνίου 2022 10:29
Την «πετσόκοψε» με 9 λέξεις: «Δες έναν κορίτσαρο παλι@@φίμι...» -  Ο Τριανταφυλλόπουλος «τελείωσε» οριστικά την Λατινοπούλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για άλλη μία φορά οι προκλητικές δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο, τη Δανάη Μπάρκα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άνθρωποι από τον χώρο της ελληνικής showbiz στήριξαν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα, ενώ με τη σειρά της και η παρουσιάστρια έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση μέσα από την εκπομπή. Με ανάρτησή του στο Instagram και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θέλησε να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανεβάζοντας μία φωτογραφία από αθλήτριες απαντά στις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Λατινοπούλου δες έναν κορίτσαρο παλι@@φίμι που σε πόνεσαν δήθεν τα πρότυπα υγείας…».

«Αντί να σαπίζει ως κομπάρσα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για το «κόψιμο» της Λατινοπούλου από τη ΝΔ

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο προέβη η Έλενα Ακρίτα για το «κόψιμο» της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τη ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε για την παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Η ΝΔ έκοψε τη κ. Λατινοπούλου απο τα ψηφοδέλτια της. Κατά την γνώμη μου, η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε. Να διαδραματίσει, τώρα που είναι νέα, πιο ηγετικό ρόλο στο ακροδεξιό ακροατήριο που την ακολουθεί, αντί να σαπίζει ως κομπάρσα στα ορεινά έδρανα της Βουλής. Smart.»

Έλενα Ακρίτα για διαγραφή Αφροδίτης Λατινοπούλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share