Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό περιστατικό στα Βόρεια Προάστια: Νεαρός βούτηξε στο κενό σε εμπορικό κέντρο

Απίστευτο!

9 Ιουνίου 2022 21:53
Σοκαριστικό περιστατικό στα Βόρεια Προάστια: Νεαρός βούτηξε στο κενό σε εμπορικό κέντρο
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων το βράδυ της Πέμπτης, καθώς νεαρός πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο και έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Εκάλη: Πήδηξε από το μπαλκόνι για να μην του κάνουν έξωση - Απεβίωσε στο νοσοκομείο

Ο 34χρονος ανέβηκε σε ένα μπαλκόνι του 3ου ορόφου και πέταξε το τσαντάκι του και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό, δίπλα από δεκάδες πολίτες που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από το εμπορικό κέντρο.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Μοιραία βουτιά για 75χρονο – Βρέθηκε να επιπλέει νεκρός

Κρήτη: Το Λιμεναρχείο της Χώρας Σφακίων ειδοποιήθηκε για έναν 75χρονο που επέπλεε στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Σκάφος του λιμενικού, αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στη Χώρα Σφακίων το απόγευμα της Τρίτης (7/6) για να επέμβουν. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, ανέσυραν τον 75χρονο άνδρα στην ακτή, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για να του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Τα αίτια του τραγικού περιστατικού αναμένεται να διερευνηθούν από το αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού, ενώ φως θα ρίξει και η νεκροψία/νεκροτομή στη σορό του άτυχου κολυμβητή.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Κόσοβο: Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Οικογενειακή τραγωδία στην Δράμα: Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στην Προσοτσάνη - Τους βρήκε νεκρούς η κόρη τους

Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Δράμα, με ένα ζευγάρι να εντοπίζεται νεκρό στο σπίτι που έμενε στην Προσοτσάνη. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Το σπίτι που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι στην Προσοτσάνη στη Δράμα, παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Αρχές αισιοδοξούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχουν καταφέρει να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Τραγική φιγούρα, η κόρη των θυμάτων, που νωρίς το πρωί πήγε στο σπίτι και είδε τους γονείς της νεκρούς.

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως οι αστυνομικοί σκέφτονται πως είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται μπροστά σε δολοφονία και αυτοκτονία. Σε ένα έγκλημα που ολοκληρώθηκε με την αυτοχειρία του δράστη. Ακόμα πάντως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Πατήσια: «Είχε προβλήματα με τον τζόγο» - «Σκότωσα τον αδελφό μου γιατί με χτυπούσε»

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Πατήσια, αφού ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος είπε κάποια ακατάληπτα λόγια στους αστυνομικούς, όπως ότι δολοφόνησε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές», αλλά η εξέτασή του βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα του εγκλήματος και αν βεβαίως ο δράστης αντιμετώπιζε τυχόν ψυχολογικά προβλήματα.

Οπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης ήταν εθισμένος με τον τζόγο και ζητούσε συνεχώς δανεικά από τον αδερφό του. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο σε λαιμό και θώρακα. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν με πολλαπλές μαχαιριές το θύμα.

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έλαβε χώρα στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος ήταν πρώην αστυνομικός και σύμφωνα με τους γείτονές του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στο παρελθόν. Αντίθετα, ως προς το θύμα, μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share