Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στα Πατήσια: 59χρονος κατακρεούργησε τον αδελφό του!

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δολοφόνος

5 Ιουνίου 2022 13:06
Φρικιαστικό έγκλημα στα Πατήσια: 59χρονος κατακρεούργησε τον αδελφό του!
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Πατήσια: Μια ανατριχιαστική δολοφονία σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή των Πατησίων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ένας 59χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων και ομολόγησε ότι σκότωσε 69χρονο συγγενή του. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι ο αδερφός του δράστη και από την αυτοψία προέκυψαν τραύματα σε λαιμό και θώρακα. Το σπίτι όπου καταγράφηκε η αδελφοκτονία βρίσκεται στην οδό Καυτατζόγλου, στα Πατήσια. Ο δράστης πήγε αυτοβούλως στο τμήμα και παραδόθηκε.

Έγκλημα στα Πατήσια
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Παράλληλα, η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου δολοφονήθηκε χθες στο σπίτι της στην Αίγινα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει το γιο της, ο οποίος τελικά σήμερα ομολόγησε πως ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα.

Βίλια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή σε βαλίτσα - Πώς εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. τον 47χρονο που συνελήφθη

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2020 σε δασική έκταση στα Βίλια Αττικής, στην περιοχή Κάζα και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Οκτωβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθώς ο δράστης της δολοφονίας είχε πάρει μαζί του το κινητό της 38χρονης, το οποίο συνέχισε να έχει δραστηριότητα μετά τον θάνατό της. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το είχε ο συγκεκριμένος άνδρας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Το χρονικό

Στις 17/10 του 2020 είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 38χρονης (σ.σ. είχε δηλωθεί από τη μητέρα της στο Τ.Α. Ομονοίας). Στις 29/12 του ίδιου έτους στην περιοχή των Βιλίων βρέθηκε μια βαλίτσα στην οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης 38χρονης.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο διακρίνεται η αδικοχαμένη 38χρονη να κρατάει το κινητό της τηλέφωνο και μία καφέ τσάντα.

Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει πως στο σώμα της γυναίκας δεν υπήρχαν κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου ήταν απροσδιόριστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share