Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Βρέθηκε 73χρονη μαχαιρωμένη - Έχει προσαχθεί ο γιος της

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα

4 Ιουνίου 2022 12:56
Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Βρέθηκε 73χρονη μαχαιρωμένη - Έχει προσαχθεί ο γιος της
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί καθώς σε μία μονοκατοικία στην περιοχή Πολλές Ελιές, εντοπίστηκε μία 73χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της. Επίσης, μια φρικιαστική αποκάλυψη έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον δολοφονημένο ναυτικό που βρέθηκε σε καταψύκτη.

Την 73χρονη γυναίκα εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αυτή τη στιγμή έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο 46χρονος γιος της καθώς το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν εκεί.

Έγκλημα στην Αίγινα
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές, σχεδόν σε όλο της το σώμα και με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της.

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Έσφαξε τον πατέρα του στον ύπνο του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το έγκλημα συνέβη το πρωί της Κυριακής αλλά έγινε γνωστό όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο 52χρονο από το Πακιστάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας πριν να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας δράστης, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα, που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share