Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Φρικιαστική αποκάλυψη Θανάση Κατερινόπουλου για τον δολοφονημένο ναυτικό που βρέθηκε σε καταψύκτη: «Βρήκε το πτώμα του...» (Video)

Σοκαριστικά τα όσα έφερε στο «φως»

2 Ιουνίου 2022 15:07
Φρικιαστική αποκάλυψη Θανάση Κατερινόπουλου για τον δολοφονημένο ναυτικό που βρέθηκε σε καταψύκτη: «Βρήκε το πτώμα του...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία 63χρονου ναυτικού: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Εύη Γιαρκιά μίλησε ο 18χρονος γιος της για πρώτη φορά για τη δική του αλήθεια και όλα όσα βίωσε, ενώ στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θανάσης Κσατερινόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη:

«Κλειδαράς ξάδερφός μου βρήκε το πτώμα του ναυτικού στον καταψύκτη», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σαρωτικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο θέμα της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξέσπασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος - «Πολύ περίεργο αυτό που συνέβη...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις και αυτή τη φορά δεν εστιάζει ούτε στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε στον Μάνο Δασκαλάκη. Παράλληλα, κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 15ήμερο για την υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα καθώς αναμένουμε τα πορίσματα μετά και τις τοξικολογικές εξετάσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Στρέφει τα βέλη του σε αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες και όπως λέει δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν κενά και στοιχεία που αποκαλύπτονται με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, για το σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας, που βρέθηκε από δημοσιογράφο, δηλώνοντας πως είναι λυπηρό -και περίεργο- που εντοπίστηκε από δημοσιογράφο το σημείωμα και όχι από τις Αρχές, μετά από τις πολύμηνες έρευνες που έχουν γίνει στο σπίτι της κατηγορούμενης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ταξίαρχος, φανερά ενοχλημένος, είπε ότι «υπάρχουν τραγικές και εγκληματικές παραλείψεις στις έρευνες στο σπίτι» και ότι «αυτοί που κλήθηκαν να ψάξουν και να κάνουν τις έρευνες δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους

«Πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να αξιολογηθούν από τους ανακριτές, θα αποφανθεί ο παιδοψυχολόγος και φυσικά πρέπει να γίνει γραφολογική εξέταση του σημειώματος για να βεβαιωθεί ο γραφικός χαρακτήρας της μικρής Τζωρτζίνας», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share