Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Κόσοβο: Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Ανείπωτη θλίψη!

6 Ιουνίου 2022 22:14
Τραγωδία στο Κόσοβο: Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας εργάτης σκοτώθηκε και ένας συνάδελφός του τραυματίστηκε όταν τους χτύπησε κεραυνός ενώ δούλευαν σε ένα λατομείο μαρμάρου στην πόλη Ράχοβετς του Κοσόβου.

Οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή ανέρχονται σε δύο αφού νωρίτερα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του καταπλακώθηκε από δέντρο, σε δρόμο της Πρίστινάς. Η συνεπιβάτιδά του τραυματίστηκε. Την ίδια στιγμή, η Πυροσβεστική στην Ελλάδα προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Τραγωδία στο Κόσοβο: Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία

Οι εργάτες που χτυπήθηκαν από κεραυνό στο Ράχοβετς ήταν και οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν τεθεί σε συναγερμό για να αντιμετωπίσουν τυχόν άλλα προβλήματα που θα σημειωθούν λόγω των ανέμων και της ραγδαίας βροχόπτωσης. Ορισμένα σχολεία έκλεισαν νωρίτερα.

«Λόγω της βροχής και των ισχυρών ανέμων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως στις περιοχές της πόλης όπου υπάρχουν δέντρα» έγραψε το Facebook ο αντιδήμαρχος Αλμπάν Ζόγκαϊ.

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα χτυπάει την Αττική – Πολλοί κεραυνοί

Καταιγίδα χτυπάει στην Αττική, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, ενώ πολλοί κεραυνοί πέφτουν στην ευτύτερη περιοχή, όπως είχε προειδοποιήσει η Πυροσβεστική. Στην Παιανία σε πολύ λίγη ώρα δημιουργήθηκαν προβλήματα για τους οδηγούς εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share