Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζητάει για τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας – Πρόθυμη να πληρώσει ακόμη και 5.000 ευρώ! (video)

Όσα αναφέρει ο ίδιος ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης

7 Ιουνίου 2022 22:48
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζητάει για τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας – Πρόθυμη να πληρώσει ακόμη και 5.000 ευρώ! (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητάει να γίνει με δικές της δαπάνες ο επανέλεγχος του δείγματος αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη, με τη διαδικασία να κοστίζει κοντά σχεδόν 5.000 ευρώ.

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος στο Mega.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη "βόμβα" από φίλη της 33χρονης για την πρώτη εισαγωγή της στο νοσοκομείο (video)

Η εξέταση των φιαλιδίων, ωστόσο, έχει ανατεθεί μετά από εντολή της ανακρίτριας στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά με νέο αίτημα να γίνει ταυτόχρονα ο ίδιος έλεγχος και σε άλλο εργαστήριο – δικής της επιλογής – και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5.000 ευρώ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επιπλέον να γίνει ποσοτικός προσδιορισμός της κεταμίνης που βρέθηκε στο σωματάκι της Τζωρτζίνας.

«Ζητήσαμε να προσδιοριστεί από τους επιστήμονες στα πλαίσια της ανάκρισης σε τι περίπου ποσότητα, δηλαδή σε πόσα φιαλίδια κεταμίνης πρέπει να έχουν χορηγηθεί στο παιδί για να έχουμε αυτήν την περιεκτικότητα κεταμίνης στο αίμα» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση της Πάτρας: Πάρθηκε DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου – Πότε αναμένονται τα κρίσιμα πορίσματα

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου, αλλά πλησιάζει και η ώρα που αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια, ελήφθη DNA από τον Δασκαλάκη και την Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ελήφθη χρίσμα τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Δηλαδή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, μεταδόθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share