Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης

Αγνοείται από τις 25 Μαΐου

28 Μαΐου 2022 18:17
Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης μίας 17χρονης από την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για την Καλλιόπη Σ., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 25 Μαΐου 2022. Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με την υπόθεση αρπαγής του 6χρονου από την Κηφισιά.

Σε σχετική ανακοίνωση, το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει ότι ενημερώθηκε σχετικά σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή.

Η Καλλιόπη Σ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι εύσωμη και έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, άσπρη μπλούζα, μαύρη ζακέτα και είχε μαζί της μια ροζ σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κακοποίησε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 47χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της 10χρονης κόρης του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η εισαγγελία της Αθήνας κινήθηκε γρήγορα, ασκώντας ποινική δίωξη σε βάρος του και μεριμνώντας, ώστε να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού το οποίο νοσηλεύεται.

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κακοποίησε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχουν μπει αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της αλλα και εγκαύματα στα χέρια της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share