Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέα «βόμβα» στην Πάτρα: Αποκάλυψη για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014!

Νέα στοιχεία στο φως

1 Απριλίου 2022 17:39
Νέα «βόμβα» στην Πάτρα: Αποκάλυψη για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας και τον Μάνο να αποστασιοποιείται από αυτήν, μια σοβαρή αποκάλυψη για το παρελθόν του ζευγαριού ήρθε στο φως.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, το 2014, όταν οι δύο τους δεν είχαν ακόμη παντρευτεί, πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού φέρεται να είχε προβεί σε καταγγελία προς Οργανισμό, μιλώντας για ενδοοικογενειακή κακοποίηση της μικρής Τζωρτζίνας, που τότε ήταν μόλις μερικών μηνών.

Οι πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που καταγγέλλει την κακοποίηση της Τζωρτζίνας απευθύνθηκε σε υπηρεσία του Δήμου και στη συνέχεια υπήρξε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου, με τους γονείς να ισχυρίζονται πως η καταγγελία είναι μία κακοήθεια και δεν ευσταθεί, ενώ η έρευνα στη συνέχεια δεν προχώρησε.

Αποκάλυψη για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Παράλληλα, συγκλονίζει ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε βάρος της οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, με την Ελένη Τσώνη, μητέρα της Βασιλικής που έφυγε από τη ζωή στα 15 της χρόνια από ανακοπή.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ντου» της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι ψάχνουν οι Αρχές (video)

Στο σπίτι της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον εισαγγελέα, προκειμένου να κάνουν έρευνες για τους θανάτους των παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξετάστηκε από ιατροδικαστή μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό μέσα στην ΓΑΔΑ – Τι προέκυψε (video)

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Πατρών κάνει έρευνες στο σπίτι για να εντοπιστούν τυχόν φάρμακα ή σκευάσματα ή αποδεικτικά στοιχεία για την αγορά της κεταμίνης, από την οποία πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα. Στο σπίτι μαζί με τους αστυνομικούς βρίσκεται η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και πέταξε εκνευρισμένη τα κεριά και τα λουλούδια που είχαν αφήσει πολίτες στη μνήμη των νεκρών παιδιών.

Κάποια αντικείμενα που θεωρήθηκαν ύποπτα έχουν μεταφερθεί ήδη για έλεγχο με αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, και ένα κλουβί καναρινιών, κάποιες τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο και ακόμα μία που περιείχε μια κουβέρτα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανοίγουν» τηλέφωνα και υπολογιστές της 33χρονης

Οι αστυνομικοί εκτός από τις έρευνες που κάνουν στο σπίτι της 33χρονης που αρνείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αναμένεται να παραγγείλουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Δηλαδή να κάνουν έλεγχο σε φορητούς και σταθερούς υπολογιστής καθώς και κινητά για να διαπιστώσουν τι έψαχνε στο Διαδίκτυο πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και αυτούς της Ιριδας και της Μαλένας.

Η έρευνα συνεχίζεται για τις συνθήκες θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς σε εισαγγελικό επίπεδο κρίθηκε πως οι δικογραφίες τους έπρεπε να ανασυρθούν από το αρχείο και να συνενωθούν με τη δικογραφία της Τζωρτζίνας. Ο θάνατος των δύο μικρότερων αδελφιών της Τζωρτζίνας βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών με τον πρόεδρο της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρη Λέων να δηλώνει στον ΣΚΑΪ ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share