Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή του ανήλικου παιδιού

Σοκ!

26 Μαΐου 2022 18:14
Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή του ανήλικου παιδιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA και το LIVE NEWS σχετικά με την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά.

Σε αυτό φαίνεται το λευκό βαν το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή του 6χρονου από την Κηφισιά, την στιγμή που κάποιος από τους δράστες το αφήνει έξω από την εταιρία που το νοίκιασαν.

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: «Το παιδί είναι ασφαλές και ευτυχισμένο» - Η επιστολή του δικηγόρου του πατέρα (photo)

Το βίντεο καταγράφει την ώρα, 21:27 το βράδυ, με το πρόσωπο ωστόσο του οδηγού να μη διακρίνεται.

Το βαν βρέθηκε στην οδό Λεμπέση, κάθετα στη Συγγρού, με τις Αρχές να αναζητούν τον οδηγό.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

«Να δούμε τι έχει γίνει»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής , σημείωσε ότι κάτι έχει πάει στραβά.

«Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να διερευνηθεί τι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Έχει ενημερωθεί η αεροπορική εταιρία; Μήπως ο υπάλληλος έχει κάνει κάποιο λάθος;».

«Η αστυνομία έχει υποχρέωση από την στιγμή που υπάρχει καταγγελία να ελέγχει ενδελεχώς τα ταξιδιωτικά έγγραφα. Να δούμε τι έγινε, μήπως το παιδί πήγε με πλαστό διαβατήριο».

Για αδίκημα που μπορεί να φέρει και διεθνές ένταλμα σύλληψης έκανε λόγο από τη μεριά της η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος.

«Η απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων είπε ότι κακώς απήχθη το παιδί από τη μητέρα. Ωστόσο δε διέταξε την επιστροφή του στη Νορβηγία. Η τελεσίδικη απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων δίνει την επιμέλεια στη μητέρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share