Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: Ανατριχιαστικές εξελίξεις - Εμπλοκή και τρίτου ατόμου; - Βίντεο ντοκουμέντο με τον μικρό και τον πατέρα του

Περιπλέκεται η υπόθεση

28 Μαΐου 2022 09:13
Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: Ανατριχιαστικές εξελίξεις - Εμπλοκή και τρίτου ατόμου; - Βίντεο ντοκουμέντο με τον μικρό και τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση αρπαγής του μικρού Ράινερ, καθώς δεν αποκλείεται στην απαγωγή να συμμετείχε και τρίτο άτομο. Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό αναζητώντας DNA.

Την ίδια ώρα το Star και η Κατερίνα Ρίστα, εξασφάλισαν και νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το παιδί να παίζει με τον μπαμπά του, το οποίο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι τωρινό και το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο...

Παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφίες του Ράινερ στη Νορβηγία.

Στον αντίποδα η μητέρα του, η οποία δεν μπορεί να το επισκεφθεί δηλώνει ο δικηγόρος του πατέρα στο Star. «Υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον της έτσι αν επιλέξει να εγκαταλείψει την Ελλάδα διακινδυνεύει να συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εκδοθεί για να δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες εδώ στη Νορβηγία», λέει χαρακτηριστικά.

Οι αρχές δεν αποκλείουν στην απαγωγή να συμμετείχε και τρίτο άτομο

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, ο πατέρας αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα. Οι πιθανότητες να έκανε ο ίδιος την απαγωγή είναι μηδενικές.

Η γιαγιά που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο άνθρωπος που άρπαξε το παιδί δεν της φάνηκε να είναι ούτε ο πατέρας, ούτε ο θείος, ή κάποιος από τον περίγυρό του άλλος ή κάποιος πληρωμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν αποκλείεται η απαγωγή να έγινε από τρίτο άτομο, το οποίο μάλιστα ήταν εκείνο που εγκατέλειψε το λευκό βαν στις 9.26 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Λεμπέση και Συγγρού.

«Είναι αυξημένες οι πιθανότητες να εμπλέκονται και ειδικά εκπαιδευμένα άτομα σε μεθόδους καταδρομικής απαγωγής ανθρώπων, κάλυψής τους, έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων, εκπόνησης και εκτέλεσης σχεδίου διαφυγής (με περισσότερων του ενός πλάνου)» ήταν η εκτίμηση της μητέρας σε επιστολή που εστάλη μέσω του δικηγόρου της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share