Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο! Την ενδιαφέρει μόνο η...» - Νέα στοιχεία στο φως για την 33χρονη (Video)

«Ουρά οι δικηγόροι «μνηστήρες» για την Ρούλα Πισπιρίγκου

27 Μαΐου 2022 14:50
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο! Την ενδιαφέρει μόνο η...» - Νέα στοιχεία στο φως για την 33χρονη (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με μήνυμα επικοινώνησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγου με την εκπομπή του STAR, “Αλήθειες με την Ζήνα” και διέψευσαν ότι το πρωϊ της πήραν δειγματοληπτικά αίμα μέσα στο κελί, ενώ επίσης μετέφεραν ότι η ηΡούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο, την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια για τα παιδιά της.

Παράλληλα, στο περιθώριο των εξελίξεων, στην υπόθεση της Πάτρας, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ουρά οι δικηγόροι «μνηστήρες» για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Αποκαλύψεις από τον Όθωνα Παπαδόπουλο για την 33χρονη

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Όθων Παπαδόπουλος με νέες δηλώσεις του, στον Alpha, αναφέρθηκε στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, αναφορικά με τους συναδέλφους του, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου. Παράλληλα, συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε στην 18η τακτική ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης.

Έκανε λόγο για υποψήφιους «μνηστήρες» που σχηματίζουν ουρά και τόνισε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο μέρος, στους δικούς του χειρισμούς, που ανέλαβε μια υπόθεση, όταν έδειχνε καταδικασμένη εκ των προτέρων.

«Όταν έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση για την οποία οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά, τότε μάλλον, έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης από αυτή την επιτυχημένη μεταστροφή και είναι μια πρώτη καταρχήν δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός, σοβαρότητα, ευγένεια και επαγγελματισμός» τονίζει μεταξύ άλλων ο κύριος Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές, ο Απόστολος Λύτρας είπε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, πως έχει δεχθεί κρούση από την Ρούλα Πισπιρίγκου για να επιστρέψει στο πλευρό της. Με τον ίδιο να το αφήνει ανοιχτό και να τονίζει πως ξέρει πολλά και περιμένει ακόμα περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share