Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Καταγγελία-ντροπή: ΜΑΤ χτύπησαν 13χρονο παιδί και τον πατέρα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! (video)

Απίστευτη καταγγελία από φίλαθλο του ΠΑΟΚ

25 Μαΐου 2022 11:47
Καταγγελία-ντροπή: ΜΑΤ χτύπησαν 13χρονο παιδί και τον πατέρα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον κ. Λάζαρο, έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ από την Έδεσσα που ταξίδεψε μαζί με τον 13χρονο γιο του για την Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε επίσης: Ιστορική μέρα για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό και Λ. Αλεξάνδρας!

Μιλώντας στο Open, κατήγγειλε ότι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, ο γιος του, του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να ανασάνει, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να βγουν προς τα έξω. Εκεί, όπως ανέφερε, έγιναν στόχος των MAT, με τον γιο του να δέχεται χτυπήματα στην πλάτη, καθώς κι ένα χημικό που του προκάλεσε εγκαύματα!

Για να γλιτώσει μάλιστα, έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχτηκε επίσης επίθεση, πέφτοντας στο έδαφος. «Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει "όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου"», φώναζε ο 13χρονος σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του, που τόνισε ότι θα προχωρήσει στην κατάθεση μήνυσης.

Παναθηναϊκός: Σοκ με γνωστό οπαδό του «Τριφυλλιού» - Τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας στον τελικό Κυπέλλου και του έκοψαν τα δάχτυλα

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό ενός από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του, μετά από έκρηξη κροτίδας κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν επικοινωνία με το ιστορικό στέλεχος της Θύρας 13 (σ.σ. γνωστός ως Ντόκεν), υπήρξε ακρωτηριασμός δακτύλων του τραυματία στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Σε ανάρτηση που έγινε στα social media, αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη της κροτίδας. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν και ο ίδιος πήγε να πιάσει ένα βαρελότο, το οποίο μάλλον μπέρδεψε με καπνογόνο, με αποτέλεσμα να «σκάσει» στα χέρια του. Ο οπαδός έπεσε κάτω και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, μετά από λίγο αποχώρησε εσπευσμένα για το νοσοκομείο.

επεισοδια-οακα
EUROKINISSI

Η ανάρτηση για τον οπαδό του Παναθηναϊκού:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share