ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 14χρονης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 14χρονης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Την εξαφάνιση 14χρονης Νίκης – Στέλλας Θ. από τη Θεσσαλονίκη γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελου του Παιδιού». Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό εισαγγελικό πόρισμα για την Γεωργία Μπίκα 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 14/05/22, κατά τις απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νίκη – Στέλλα Θ. 14 ετών. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 23/05/2022 και προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είναι ενήμερη για την υπόθεση και σύμφωνη για την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Νίκη – Στέλλα Θ. έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε:

  • για Android κινητά εδώ
  • και για Apple κινητά εδώ

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου