Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ντοκουμέντο! Η στιγμή του επεισοδίου της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο - Η 9χρονη σπαράζει από τους πόνους (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα!

19 Μαΐου 2022 16:48
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ντοκουμέντο! Η στιγμή του επεισοδίου της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο - Η 9χρονη σπαράζει από τους πόνους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Σε μία ακόμη συνταρακτική αποκάλυψη προχώρησε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5. Για πρώτη φορά, προβλήθηκε ηχητικό ντοκουμέντο από το επεισόδιο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Επίσης, μία φωτογραφία - ντοκουμέντο διαψεύδει τη Ρούλα για την κεταμίνη!

Είναι η στιγμή που το 9χρονο παιδί σπαράζει από τους πόνους καθώς βρίσκεται σε ακραία κρίση, και η 33χρονη κατηγορούμενη το βιντεοσκοπεί. Στο απόσπασμα, που θα προβληθεί στην αυριανή εκπομπή ολόκληρο, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ζητάει από το ιατρικό προσωπικό να έρθει στο δωμάτιο να διαπιστώσει τι έχει πάθει η Τζωρτζίνα.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ!

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που για ευνόητους λόγους αφαιρέθηκαν στο μοντάζ από το T-live.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share