Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» «καίει» την Πισπιρίγκου! Φωτογραφία - ντοκουμέντο διαψεύδει τη Ρούλα για την κεταμίνη (Video)

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θρίλερ

19 Μαΐου 2022 16:25
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» «καίει» την Πισπιρίγκου! Φωτογραφία - ντοκουμέντο διαψεύδει τη Ρούλα για την κεταμίνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Λίγο μετά τη σύλληψή της στις 30/3, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως δεν γνώριζε την ουσία κεταμίνη, όπως φάνηκε από την τοξικολογική εξέταση στο αίμα της μικρής. Επίσης, μία «βόμβα» έριξε ο Αλέξης Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση.

Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια.

Το T-live παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο.

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. Το έγγραφο αυτό είχε παρουσιάσει το T-live στις 28/4.

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share