Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ Thug Slime στα διόδια της Θήβας για ναρκωτικά

Ο νεαρός και η παρέα του επέστρεφαν από συναυλία

13 Μαΐου 2022 12:19
Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ Thug Slime στα διόδια της Θήβας για ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών (σ.σ. ακατέργαστη κάνναβη) συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στα διόδια της Θήβας ο τράπερ Thug Slime, μαζί με ακόμη τρία άτομα τα οποία επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο του.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος και των τεσσάρων επιβατών, διαπιστώνοντας ότι είχαν μαζί τους περίπου 3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όλοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Λάρισα: Γονιός έστειλε στο νοσοκομείο δασκάλους του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεννημένος το 1996 τράπερ και η παρέα του επέστρεφαν από συναυλία που είχε δώσει στη Λάρισα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Thug Slim απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καθώς το 2021 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 28 μηνών με αναστολή, για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός διανομέα καφετέριας στον Κολωνό.

τραπερ-συλληψη

Τρόμος στο Αιγάλεω: Αναφορές για ένοπλο - Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Παρασκευής (13/5), λίγο μετά τις 11:00, στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπλισμένος. Το συμβάν σημειώνεται στο ύψος που βρίσκεται το εμπορικό κατάστημα River West.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, δύο κακοποιοί μέσα σε αυτοκίνητο, πιθανότητα με στόχο να κάνουν ληστεία, έγιναν αντιληπτοί και κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε τοιχίο.

Και οι δύο εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, ενώ ο ένας φέρεται να είναι οπλισμένος. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγη ώρα μετά, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ νωρίτερα είχε πέσει -για άγνωστο λόγο- πάνω στην τζαμαρία του εμπορικού καταστήματος.

Αστρονομικές πηγές αναφέρουν ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα και έτσι, εξετάζεται εάν το άτομο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, το πρώτο σήμα που δόθηκε στην Άμεση Δράση έκανε αναφορά για ένοπλο άτομο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share