Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Ποινική δίωξη για πλημμελήματα σε βάρος του τράπερ Thug Slime

Από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καφετέρια στον Κολωνό τραυματίστηκαν δυο άτομα

10 Νοεμβρίου 2021 15:50
 Κολωνός: Ποινική δίωξη για πλημμελήματα σε βάρος του τράπερ Thug Slime
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ασκήθηκε-κατά περίπτωση-στο γνωστό ράπερ και τρία ακόμα άτομα για την αιματηρή συμπλοκή χθες σε καφετέρια στον Κολωνό.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστούν.

Λένορμαν: Αιματηρή συμπλοκή με τη συμμετοχή γνωστού ράπερ – Δύο τραυματίες

Κολωνός: Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης (9/11) μετά από συμπλοκή με μαχαιριές στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λένορμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή μεταξύ 4-5 ατόμων σε ένα καφέ και δύο άτομα τραυματίστηκαν, πιθανότητα από μαχαίρι.

λένορμαν συμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr δύο άτομα έχουν τραυματιστεί με το ένα εκ των δύο, σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ για την επίθεση η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 3 προσαγωγές.

Στην επίθεση φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός ράπερ.

Διπλό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό και καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Σοκάρουν δύο περιστατικά που συνέβησαν το Σάββατο (19/6) στο κέντρο της Αθήνας. Το ένα έχει να κάνει με συμπλοκή επτά ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό, ενώ το άλλο με καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Συγκεκριμένα, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το απόγευμα στον Κολωνό, καθώς έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά ανήλικα κορίτσια κι έπεσαν μαχαιριές.

Βιασμός καθαρίστριας

Από τη συμπλοκή, που είναι άγνωστο γιατί συνέβη, τραυματίστηκαν δύο κοπέλες και συνελήφθη μια 17χρονη, που εμφανίζεται να είναι αυτή που προκάλεσε με μαχαίρι τους τραυματισμούς.Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των τραυματιών είναι ελαφρά, ενώ η δεύτερη θα χρειαστεί να χειρουργηθεί, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να διενεργεί προανάκριση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share