Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας! Το σενάριο που «γεννά» πολλά ερωτήματα (Video)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ

4 Μαΐου 2022 14:28
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας! Το σενάριο που «γεννά» πολλά ερωτήματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας καθώς ήρθαν στο φως πληροφορίες για το είδος της κεταμίνης που επέφερε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ο Πέτρος Κουσουλός για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η κεταμίνη, η οποία έχει βρεθεί στο σώμα της Τζωρτζίνας, είναι καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη, χωρίς παραφαρμακευτικά στοιχεία ή παρασυστατικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται για κεταμίνη που βρίσκεται σε σκόνη στο παρεμπόριο και η οποία μπορεί να μετατραπεί σε υγρή, όπως αυτή που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορταζ είτε υπήρχε καθαρή κεταμίνη στην αγορά είτε έφτασε στα χέρια του δράστη μέσα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ωστόσο η καθαρή κεταμίνη είναι ένα φάρμακο που η απώλεια ή η κλοπή της θα έπρεπε να έχει δηλωθεί… Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ολοκληρώθηκε ο ποσοτικός έλεγχος όλων των ουσιών που βρέθηκαν στο αίμα της Τζωρτζίνας και όλες, πλην της κεταμίνης, καταγράφηκαν μέσα στα φαρμακευτικά όρια.

Ωστόσο, σε αυτόν τον έλεγχο δεν αποκαλύφθηκε η ποσότητα της κεταμίνης, καθώς αυτό έχει ξεκαθαριστεί από την πρώτη έκθεση που έχει παραδοθεί στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποβάλει αίτημα να διευκρινιστεί το είδος της κεταμίνης.

Όπως είχε πει σχετικά ο δικηγόρος της: «Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα».

Οι τεχνικοί σύμβουλοι

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια Πισπιρίγκου έχει ζητήσει τη βοήθεια έξι τεχνικών συμβούλων και συγκεκριμένα:

  • 2 ιατροδικαστών
  • 1 τοξικολόγου
  • 1 παθολογοανατόμου
  • 1 αναισθησιολόγου
  • 1 παιδοψυχολόγου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ένας ιατροδικαστής βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο άλλος στο εξωτερικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share