Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Πέτρος Κουσουλός για Πισπιρίγκου και μυστηριώδη τηλεφωνήματα: «Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος» (Video)

«Ήθελε να μετακυλήσει την ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη»

4 Μαΐου 2022 13:35
Κόλαφος ο Πέτρος Κουσουλός για Πισπιρίγκου και μυστηριώδη τηλεφωνήματα: «Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/5 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θρίλερ της Πάτρας και τοποθετήθηκε για τα μυστηριώδη ανώνυμα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Γιώτα Κηπουρού και το T-live. Δεν έχουν τελειωμό οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Πώς απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε για το αν ο Μάνος Δασκαλάκης με τον οποίο διατηρούν επικοινωνία, του σχολίασε κάτι;

«Τι να πει ο άνθρωπος… Ότι η σύζυγός του με κάποιο άλλο πρόσωπο, γιατί δεν ξέρουμε εάν ήταν μόνο η σύζυγός του, παίρνανε τηλέφωνα και κάνανε φάρσες; Αυτό δεν είναι φάρσα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό το οποίο συνέβη. Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος. Όταν παίρνεις τη δημοσιογράφο και λες «για να δείτε τι έχει γίνει με την Τζωρτζίνα, ψάξτε να δείτε που μένει ο Μάνος Δασκαλάκης» σημαίνει ότι υποδεικνύεις ότι δεν είναι το γονιδιακό το οποίο έψαχνες.

Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο το ζευγάρι εμφανιζόταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ως ενωμένο, χέρι –χέρι και στην κηδεία, και από πίσω αποκαλύπτεται ότι η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλήσει την ευθύνη στον σύζυγό της και να δημιουργήσει προφανώς πρόβλημα στο νέο ζευγάρι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share