Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές» - Η «σχέση» του με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)

«Ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο»

29 Απριλίου 2022 11:34
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές» - Η «σχέση» του με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κατάσταση του μέσα στη φυλακή και πώς συνδέεται σε αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι μια πράξη μη σύννομη. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο», είπε ενώ αποκάλυψε πως η κατάσταση του είναι τραγική.

«Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όχι μόνο επειδή ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει, το πιο επαχθές αδίκημα, τη δολοφονία της συζύγου αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Παράληλα, την περασμένη Τετάρτη, αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Ο πλειστηριασμός όμως ανεστάλη. Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (28/04) και αναφέρθηκε στην υπόθεση.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Στα διαλείμματα της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αγκαλιά με...»

Στην εκπομπή «Love It» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο για τη συνέχιση της δίκης όσο και για την ψυχολογία του εντολέα του. Επίσης, «όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα «αναπαράστασης» της πράξης του βιασμού που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από τον Πέτρο Φιλιππίδη το οποίο κατέθεσε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος αφού επεσήμανε πως ο βιασμός που καταγγέλλεται δεν έχει να κάνει με συνουσία αλλά με άλλες γεννετήσιες πράξεις, μίλησε για την πορεία της υπόθεσης. Η πιο σημαντική πληροφορία από όσα είπε, ήταν πως απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επίσης μίλησε για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη -που να θυμίσουμε ότι η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θηρών- μέσα στη δικαστική αίθουσα. Όπως τόνισε, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν, είναι συνεχώς αγκαλιά με τον γιο του και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share