Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού κατέθεσε ο δικηγόρος του (Video)

Το δικαστήριο έχει διακόψει για να αποφασίσει επί του αιτήματος

14 Απριλίου 2022 13:01
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού κατέθεσε ο δικηγόρος του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αίτημα αναπαράστασης της πρώτης καταγγελλόμενης πράξης του βιασμού σε βάρος του υπέβαλλε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακοπουλος, η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Μάλιστα προτάθηκε η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη τους γυναίκα δικηγόρο. Παράλληλα, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο Πρωινό θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Κατά τον κύριο Δημητρακόπουλο, ο συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δηλώσει ότι ο ηθοποιός την βίασε δυο φορές, φέρεται να συναινεί, αλλά φέρεται να διαφωνεί το θύμα. Το δικαστήριο έχει διακόψει για να αποφασίσει επί του αιτήματος.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@#@#@#! Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@» - Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Η εκπομπή, «Το Πρωινό» πρόβαλε απόσπασμα από την κατάθεση ηθοποιού η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ το 2014. Παράλληλα, την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ@@@@ θα μου κλα@@@ τα κανάλια»»!

Και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@@@@@@. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

 Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα@@@@@ που θες και ρόλο»!»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share