Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Τα καθίσματα του αυτοκινήτου...» - Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου για την τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού (Video)

Όλα όσα υποστήριξε

23 Μαρτίου 2022 11:01
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Τα καθίσματα του αυτοκινήτου...» - Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου για την τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3. Πρόκειται για την τρίτη καταγγέλλουσα, την οποία δεν γνωρίζει όπως υποστήριξε. Παράλληλα, στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 22/3, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το τι σημείωσε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης για μία εκ των γυναικών που τον κατηγορεί.

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό.

Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την ηθοποιό.

Η εν λόγω γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι, σε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share