Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτή είναι η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη - H 30χρονη που είναι στο πλευρό του (Video)

Ανατροπή με το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης

27 Απριλίου 2022 10:53
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτή είναι η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη - H 30χρονη που είναι στο πλευρό του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά τις φήμες για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε γνωστή εφημερίδα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε το ποια είναι η 30χρονη σύντροφος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα και άκρως εντυπωσιακή όπως την χαρακτηρίζει και το κοντινό της περιβάλλον. Παράλληλα, όπως φαίνεται η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία είχε διενεργήσει την ιατροδικαστική έκθεση της Ίριδας, θα δώσει μία ενδιαφέρουσα κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Δείτε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή με το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης - Η αλλαγή στρατηγικής

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αλλαγή δεδομένων διαφαίνεται στο αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, σχεδόν ένα μήνα μετά την προφυλάκισή της στις φυλακές Κορυδαλλού. Παράληλα, διαβάστε εδώ για την αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φάρμακο «συνεργό» της κεταμίνης.

Πέραν των τεχνικών εκθέσεων που εκπονούνται για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας, έχει ωστόσο απαιτηθεί περισσότερος χρόνος, διάφορα έγγραφα και επιπλέον στοιχεία, το νέο «κλειδί» στο προαναγγελθέν αίτημα είναι πλέον άλλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική αναμόχλευση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Κατά συνέπεια η απόφαση δείχνει να έχει να παρθεί. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share