Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

"Βλέπουν παντού πιλότους...": Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έστηνε τη δική της πλεκτάνη (video)

Νέα στοιχεία στο φως!

15 Απριλίου 2022 22:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη ανησυχία φαίνεται ότι είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με το πώς σχολιάζει η κοινή γνώμη την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα όσα έχουν γίνει γνωστά τόσο πριν, όσο και αφότου συνελήφθη. Συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη και την προφυλάκισή της όσο καιρό βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη παρακολουθεί όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, ενώ μάλιστα απειλεί και με… μηνύσεις όσους δημοσιογράφους λένε πράγματα που δεν της αρέσουν.

Ωστόσο, νέες αποκαλύψεις ρίχνουν φως στις σκέψεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν πέσει στα χέρια των αρχών με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1 πριν τη σύλληψή της η μητέρα των παιδιών ανησυχούσε για τη σύγκριση της υπόθεση της Καρολάιν με αυτήν της Πάτρας.

Όλα αυτά βέβαια, ενώ -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις- προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς, ώστε να πιστέψουν ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε θέμα με την καρδιά της.

Την ενόχλησε η σύγκριση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο διάλογος είχε γίνει στις 15/02, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε αναφερθεί από κάποιον καλεσμένο, το όνομα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αυτό από ότι φαίνεται τη θορύβησε.

«Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;» ρώτησε δημοσιογράφο του ANT1 με τον οποίο βρισκόταν σε επικοινωνία.

«Ναι, μου είπες» της απάντησε ο δημοσιογράφος για να πάρει εκ νέου απάντηση από την Πισπιρίγκου «Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας για αυτό σε ρωτώ. ότι να ναι λένε Αυτό με το δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έκαναν λάθη; Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά».

«Είναι αλήθεια ότι είπε ο δικαστικός λειτουργός. Μιλήσαμε μαζί του» της γράφει ο δημοσιογράφος για να απαντήσει η 33χρονη πως «δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν».

Δείτε ολόκληρο τον διάλογο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share