Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Μάνος Δασκαλάκης: Στενός του φίλος "σπάει τη σιωπή του" - "Αν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Μάνο..." (video)

"Έχουν βγει πολλά στη δημοσιότητα, τα οποία..."

3 Απριλίου 2022 15:04
Μάνος Δασκαλάκης: Στενός του φίλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μετά τη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Στενός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μιλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»:

«Δεν είχαμε δείγμα ότι ήθελε να κάνει κακό στα παιδιά της. Ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον. Εγώ τους είχα βιώσει σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, σαν δύο φυσιολογικούς γονείς. Εγώ με τα παιδιά έκανα αρκετή παρέα πριν 8 – 9 χρόνια. Και τον τελευταίο καιρό, με όλα αυτά που συμβαίνανε ήρθαμε πάλι λίγο πιο κοντά με τον Μάνο.

Από εκεί και πέρα, ούτε σπίτι τους ήμουν, ούτε βγαίναμε μαζί. Έχουν βγει πολλά στη δημοσιότητα, τα οποία, αρκετά, μπορεί να μην είναι και αληθινά. Ας πούμε διαβάζω οι ο Μάνος δούλευε σε φαρμακαποθήκη. Ο Μάνος δούλευε σε εταιρεία με μεταφορές.

Όταν τους είχα ρωτήσει τι γίνεται μετά από όλα αυτά, μου είπαν ότι εντάξει, το παλεύουμε. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Μάνο να δω αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιον τρόπο. Μια Κυριακή που είχαμε πάει για καφέ, το μόνο που μου είχε πει είναι ‘εντάξει, μην ακούς όσα γράφονται και όλα καλά.

Έχω πέσει από τα σύννεφα γιατί ξέρω ότι και ο Μάνος πολλά χρόνια της ζωής του έκανε δύο δουλειές για την οικογένειά του, για να μεγαλώσει τα παιδιά του… Ήταν και οι δύο λίγο χαμένοι. Δεν μπορώ να σας πω αν στεναχωριόνταν ή όχι (σ.σ. η Πισπιρίγκου), δεν ήμουν ούτε μέσα της, ούτε πως φαινόταν, γιατί κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά.

Όσο πέρναγε ο καιρός, και έβγαινε το ένα στοιχείο πίσω από το άλλο, είχα αρχίσει και εγώ να έχω τις αμφιβολίες μου».

Ο ίδιος συμπληρώνει:

«Αν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Μάνο, θα μου κοπούν τα πόδια, δεν το πιστεύω πραγματικά. Εννοείται ότι κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά δεν το πιστεύω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share