Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη - Τι επιθυμεί η κατηγορούμενη πριν την απολογία της (video)

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί η κατηγορούμενη μητέρα

3 Απριλίου 2022 14:04
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη - Τι επιθυμεί η κατηγορούμενη πριν την απολογία της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψη της γυναίκας του. Η ίδια μάλιστα, νωρίτερα, έκανε λόγο για "κροκοδείλια δάκρυα", μιλώντας για τον σύζυγό της.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε την Κυριακή στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Κάποιοι προσπαθούν να φανούν… άγιοι» είπε η Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, έδωσε την δεύτερη τηλεοπτική του συνέντευξη και «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ», ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια.

Συνέχισε λέγοντας, «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share