Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μαρτυρία σοκ για την σπιτονοικοκυρά – «Φοβόταν για την ζωή της» (Video)

Μυστήριο πλανάται γύρω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο Live News μίλησε ο οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ο οποίος αναφέρθηκε στους φόβους που είχε η γυναίκα. Επίσης, ακόμη μία σοβαρή αποκάλυψη για το παρελθόν του ζευγαριού ήρθε στο φως.
«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», είπε. Ο ίδιος αποκάλυψε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα.
«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…».
Και συνέχισε: «Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».
«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».
Μάλιστα, ο ίδιο αποκάλυψε πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η στιγμή που εξοργίζει – Η Δήμητρα Πισπιρίγκου πετάει ενοχλημένη τα λουλούδια που άφησαν για τα τρία αγγελούδια (video)
Λίγο μετά τις 15:00 (1/4), άνδρες της ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησαν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Δείτε επίσης: “Βρείτε στοιχεία να βγω…”: Η έκκληση της Ρούλας στη μητέρα και την αδερφή της (video)
Εκεί βρέθηκε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία χθες είχε επισκεφθεί την 33χρονη στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή T-live στον Alpha και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης, τη στιγμή που η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξεκλείδωνε το σπίτι για να εισέλθουν οι αστυνομικοί, πέταξε με δύναμη και εμφανώς ενοχλημένη τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα τρία νεκρά παιδιά.
Οι άνδρες της ασφάλειας ελέγχουν στο σύνολό τους χώρους του σπιτιού προκειμένου να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.






0 ΣΧΟΛΙΑ