Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Αλλαλούμ με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Θα υπάρξει αναβολή ή όχι; Εφόσον γίνει θα δώσει το «παρών» ο ηθοποιός; (Video)

Όλες οι εξελίξεις

17 Μαρτίου 2022 11:29
Αλλαλούμ με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Θα υπάρξει αναβολή ή όχι; Εφόσον γίνει θα δώσει το «παρών» ο ηθοποιός; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλαλούμ επικρατεί με την αυριανή (17/3) δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς ερωτηματικά υπάρχουν για το αν τελικά θα πάρει αναβολή και εφόσον γίνει αν θα παραστεί ή όχι ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες και φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή, σύμφωνα με τις οποίες, η πλευρά του ηθοποιού φέρεται ότι θέλει να ζητήσει αναβολή και ότι ο ίδιος δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναβληθεί η δίκη, τουλάχιστον όχι από δικό τους αίτημα.

«Τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο, έχουν έρθει στη δημοσιότητα φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η δίκη θα γίνει, δεν υπάρχει κανέναν αίτημα για αναβολή. Επιθυμία όλων από την πλευρά μας είναι να γίνει κανονικά το δικαστήριο. Θέμα αναβολής, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, δεν υπάρχει. Θέματα μπορούν να προκύψουν και να διακοπεί η δίκη, αλλά όχι αναβολή. Δεν ξέρω ποιος ονειρεύεται αναβολή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο κ. Φιλιππίδης θα πάρει μέρος στη δίκη όπως προβλέπει ο νόμος και η δικονομία. Το δικαστήριο δεν μπορεί να γίνει ερήμην του κατηγορούμενου. Θα δώσει το “παρών” στο δικαστήριο».

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Δεν θα παραστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλούσε στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκάλυψε πως θα ζητήσει διακοπή της δίκης. «Μίλησα χθες με τους συναδέλφους μου για λόγους δεοντολογίας, τους δικηγόρους των κυριών που καταγγέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι αύριο ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο.

Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής της δίκης δεν θα είναι θα ζητήσω όχι αναβολή αλλά διακοπή της δίκης και αν μετά δεν μπορεί και πάλι να έρθει θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει. Να γίνει η δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης θα είναι παρωδία. Η διακοπή θα είναι για λίγες ημέρες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share