Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα "σαρώνει" όλα ο «Φίλιππος»: Διεκόπη λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας - Ωρωπού

Αδύνατη η κυκλοφορία σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ

12 Μαρτίου 2022 16:46
Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το χιόνι που πέφτει, λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» έχει καταστήσει αδύνατη την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Ωρωπού από την περιοχή της Σφενδάλης μέχρι το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Μερκουρίου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.

Η εμφάνιση της κακοκαιρίας τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει και αρκετό χιόνι σε πολλούς δρόμους, το οποίο μπορεί να δυσκολέψει ή ακόμα και να διακόψει την κυκλοφορία. Για αυτό και το meteo δημοσίευσε έναν χάρτη με όλες τις αρτηρίες κυκλοφορίας, οι οποίες μπορεί να γίνουν επικίνδυνες λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.

Τα 'σαρώνει' όλα ο «Φίλιππος»: Διεκόπη λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας - Ωρωπού

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ακύρωση δρομολογίων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ποιες περιπτώσεις αφορούν

Την κατάργηση συγκεκριμένων δρομολογίων για σήμερα, Σάββατο 12 Μαρτίου, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που χτυπά τη χώρα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Εν όψει της ραγδαίας επιδείνωσης που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Σάββατο, και ειδικά στην περιοχή της Αττικής τις απογευματινές ώρες, κατόπιν αιτήματος της Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρά σε κατάργηση των παρακάτω δρομολογίων, προληπτικά, για την προστασία των επιβατών και του προσωπικού της:

-Αμαξοστοιχία ΙC 55, Θεσσαλονίκη – Αθήνα (αναχώρηση 12:15)
-Αμαξοστοιχία IC 54, Αθήνα – Θεσσαλονίκη (αναχώρηση 12:20)
-Προαστιακός 1546, Αθήνα – Χαλκίδα (αναχώρηση 12:51)
-Προαστιακός 1547, Χαλκίδα- Αθήνα (αναχώρηση 12:25)

Αναλόγως της εξέλιξης του φαινομένου, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση για τυχόν επιπλέον μεταβολές στα δρομολόγια».

κακοκαιρια-φιλιπποσ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share