Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πάτρα: «Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι πως το μωρό δεν είχε καρδιά» - Γιατροί αμφισβητούν την αιτία θανάτου της Ίριδας

Ερωτηματικά με την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

3 Μαρτίου 2022 18:35
Πάτρα: «Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι πως το μωρό δεν είχε καρδιά» - Γιατροί αμφισβητούν την αιτία θανάτου της Ίριδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Στο πλήρες πόρισμα της ιστοπαθολογικής εξέτασης της μικρής Ίριδας, του μωρού 6,5 μηνών της οικογένειας Δασκαλάκη, που έχασε 3 παιδιά σε 3 χρόνια, και έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαρτίου 2021 αναφέρθηκε ο αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» και στα «ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» της Αγγελικής Νικολούλη: Η νέα αποκάλυψη για την υπόθεση που συγκλονίζει

Αφού, αρχικά, είπε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, που θα δώσουν απάντηση στο εάν τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, αναφέρθηκε ειδικότερα στο θάνατο της Ίριδας.

Όπως είπε, λοιπόν, ο Β. Λαμπρόπουλος γιατροί αμφισβητούν ευθέως την αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, όπως τού είπαν γιατροί, με τους οποίους συνομίλησε, προκειμένου να αναδείξουν πόσο διαφωνούν με την επίσημη αιτία θανάτου περί απουσίας φλεβοκόμβου πως «το επόμενο που θα ακούσουμε είναι πως το μωρό δεν είχε καρδιά».

Μάλιστα, οι ίδιοι γιατροί θεωρούν επιβεβλημένη την επανεξέταση των θανάτων και της Ίριδας και της Μαλένας, πλην της Τζωρτζίνας.


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share