Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» - Ξεσπά ο γιος της ηλικιωμένης που έχασε το σπίτι της και πέθανε

«Θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας» τους έλεγαν από την τράπεζα

23 Φεβρουαρίου 2022 14:12
«Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» - Ξεσπά ο γιος της ηλικιωμένης που έχασε το σπίτι της και πέθανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 70χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Καλαμάτα όταν έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και η τράπεζα δεν δεχόταν οποιαδήποτε παράταση. Ο γιος της μιλά στο Ionian TV για το τι συνέβη και ξεσπά για τη σκληρότητα στη γυναίκα που έπαιρνε σύνταξη 347 ευρώ.

«Ήταν ένας πραγματικός εξευτελισμός. Δεν άντεξε η μητέρα μου», είπε τονίζοντας ότι η τράπεζα απαντούσε αρνητικά στο αίτημα να μπορέσει να μείνει η ηλικιωμένη γυναίκα εκεί μέχρι τις 30 Απριλίου για να βρει κάποιο άλλο σπίτι να νοικιάσει.

γιαγια-θανατοσ

«”Όχι, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας“, αυτό μου είπαν. Η μητέρα μου στεναχωριόταν και έκλαιγε. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ούτε να το νοικιάσουμε δεν δέχθηκαν» ανέφερε. Συμπλήρωσε, σύμφωνα με το thesstoday.gr, πως από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι, αρρώστησε και πέθανε σε τρεις μέρες από την στεναχώρια της.

«Σήμερα με πήρε δικαστική επιμελήτρια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Της είπα κάποια… Γαλλικά. Αν θέλουν να πάνε να πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της», λέγοντας πως οι μόνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν ήταν τα μέλη του σωματείου συνταξιούχων.

Θύμα απάτης γιαγιά στη Πάτρα - Πέταξε 20.000 ευρώ από το μπαλκόνι της σε απατεώνες

Θύμα απάτης έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία έδωσε 20.000 ευρώ σε άτομα που πίστευε ότι ήταν γιατροί της κόρης της. Παράλληλα, γυναίκα ποζάρει topless στο TikTok. Οι απατεώνες επικοινώνησαν με την ηλικιωμένη και την έπεισαν ότι το παιδί της χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος.

γιαγια-απατη

Μάλιστα, ισχυριζόμενοι πως δεν θέλουν να την κουράσουν με το ανεβαίνει και να κατεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού της, πήγαν κάτω από το οίκημα και τής ζήτησαν να τους πετάξει τα χρήματα. Εκείνη τα έβαλε σε μία σακούλα και τα πέταξε, πράγματι, από το μπαλκόνι της. Όταν κατάλαβε ότι ήταν απάτη, ήταν ήδη αργά. Σχετική καταγγελία έγινε στην αστυνομία, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share