Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Γιαγιά έχασε το σπίτι της - Πέθανε από στεναχώρια

Πέθανε προδομένη από την καρδιά της

21 Φεβρουαρίου 2022 22:54
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Γιαγιά έχασε το σπίτι της - Πέθανε από στεναχώρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί μία είδηση που έρχεται από την Καλαμάτα όπου πέθανε μία 70χρονη γιαγιάκα που πέθανε προδομένη από την καρδιά της. Η άτυχη γυναίκα, όπως καταγγέλλει ο γιος της, «έφυγε» από τη στενοχώρια της.

Πέθανε από την στενοχώρια της, αφού έχασε σε πλειστηριασμό το μικρό διαμέρισμα που είχε πάρει με δάνειο, όσο δούλευε. «Η τράπεζα δεν δέχτηκε κανέναν συμβιβασμό» καταγγέλλουν οι συγγενείς της.

Δείτε επίσης: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει από ντροπή» - Προβλέπεται να τιμωρηθεί η γιαγιά για την κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ;

Δεν άντεξε την ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη από τη βαναυσότητα της κατάστασης, βλέποντας τον «κόπο» της να χάνεται.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε σοκ μετά από αυτή την είδηση και επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στη σκληρή πολιτική των τραπεζών οι οποίες δεν υποχωρούν σε κανένα συμβιβασμό, όπως καταγγέλλουν.

χέρια γιαγιά

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αφτί - Ένα χρόνο μετά συμβαίνει μια ανατριχιαστική σύμπτωση

Η γιαγιά της Κέισι Λούκα απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος. Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την ιστορία μιας γιαγιάς 102 ετών που συνελήφθη και... χαιρόταν.

Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η Λούκα, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της. Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε.

Η Λούκα και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή- “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει – αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα.

Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η Lucca. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Λούκα πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα.

Ενας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share