Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Αναβάθμιση σε κακούργημα ζητά ο Εισαγγελέας! (Video)

«Δεν είναι ευχάριστη είδηση για εμάς η δίκη για κακούργημα»

17 Φεβρουαρίου 2022 13:12
Ανατροπή στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Αναβάθμιση σε κακούργημα ζητά ο Εισαγγελέας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγείται σε νέα δίκη για κακούργημα! Ο δικηγόρος του, ο Γιώργος Δακουράς μίλησε στο Πρωινό για την τελευταία εξέλιξη. Ο κατηγορούμενος για revenge porn, πρώην παρουσιαστής, καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με 3ετή αναστολή και επιβολή προστίμου, μόλις, 10.000 ευρώ.

«Εφόσον ασκήθηκε έφεση από τον Εισαγγελέα υπέρ του νόμου, η υπόθεση θα δικαστεί από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων, όπου θα ξανακριθεί το θέμα, αν η πράξη πρέπει να παραπεμφθεί ως κακούργημα ενώπιον το τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.»

Και πρόσθεσε: «Προφανώς, ο Εισαγγελέας που άσκησε την έφεση διαφώνησε με την κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε αρχικώς την υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για εμάς είδηση ωστόσο μπορούμε να κατανοήσουμε ότι γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο που δημιούργησε η πρόσφατη μεταστροφή της νομολογίας.»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έτσι είναι η καθημερινότητά του - Τα πρώτα πλάνα μετά το δικαστήριο

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε, επίσης, 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ θα επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό. Σημειώνεται πως ο παρουσιαστής δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη.

H εκπομπή, «Το πρωινό» πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση της δίκης να επιστρέφει από τον δικηγόρο του στο σπίτι του. Η πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου.

Έτσι είναι η καθημερινότητά του Σταθή Παναγιωτόπουλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share