Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

"Βιασμός δεν προκύπτει μόνο από χάπια...": Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της Γεωργίας μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών (video)

"Έψαχνα 40 λεπτά για ουροσυλλέκτη"

2 Φεβρουαρίου 2022 10:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει για μία ακόμα με φορά η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, καθώς αποκαλύπτει την μεγάλη καθυστέρηση με την οποία ελήφθη το δείγμα ούρων της και δηλώνει απογοητευμένη «αν κάποιος πρέπει να αποδείξει έναν βιασμό με κάποια εξέταση».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη επίσης δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τής χορήγησε ουροσυλλέκτες, κάτι που έκανε μόνη της.

Όπως αναφέρει η Γεωργία στο zougla.gr, «δεν περιμέναμε τις εξετάσεις...ένας βιασμός δεν προκύπτει μόνο από χάπια ή οτιδήποτε άλλο».

Περιγράφοντας την διαδικασία εκείνης της ημέρας, δηλώνει πως ήταν στο αστυνομικό τμήμα στις 12 το πρωί.

«Θεωρώ ότι ήπια αυτό το ποτό που μου πρόσφεραν γύρω στις 3 με 3.30 το βράδυ. Καθώς δίνω την κατάθεσή μου, άλλαξε η βάρδια των αστυνομικών γύρω στις 14.00 και καθώς λένε τα πράγματα στον επόμενο αστυνόμο που θα αναλάμβανε την υπόθεση, έπρεπε ήδη να δοθεί διαταγή για να μην καθαριστεί το δωμάτιο (καθώς μου έπαιρνε ο πρώτος την κατάθεση)».

Σε εκείνο το σημείο, υπήρξε μία καθυστέρηση, αναφέρει η 24χρονη και προσθέτει:

«Έπειτα μου είπαν ότι άμεσα θα μου πάρουν αίμα, θα μου κάνουν ιατροδικαστική εξέταση και ούρα. Αυτό έγινε στην πρώτη μου κατάθεση. Μου είπαν θα φύγεις άμεσα για ιατροδικαστική εξέταση, αίμα και ούρα. Πήραν τηλέφωνο την ιατροδικαστή και είπε ότι μπορούν να φανούν όλα με τα ούρα και δεν χρειάζεται αίμα. Με πήγανε για το απόγευμα για ιατροδικαστική εξέταση, δεν μου έκαναν την ίδια ημέρα, αλλά με πήγαν την επόμενη για την εξέταση».
Μάλιστα, τονίζει ότι τους παρακαλούσε να γίνει η εξέταση γιατί δεν μπορούσε να μείνει και την επόμενη ημέρα χωρίς να πλυθεί.

«Έψαχνα 40 λεπτά για ουροσυλλέκτη»

Η Γεωργία, περιγράφει πώς πήγε η ίδια να πάρει ουροσυλλέκτη, υπογραμμίζοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί η αστυνομία δηλώνει ότι της τον χορήγησαν εκείνοι.

«Έψαχνα επί 40 λεπτά για ουροσυλλέκτη σε φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, επέστρεψα, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να βρω μόνη μου. Διάβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι μου χορήγησαν ουροσυλλέκτες. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσαν αυτό. Δεν ξέρω τι περίμεναν και έγινε τόσο καθυστερημένα η λήψη ούρων. Ακόμα και τους ουροσυλλέκτες που πήρα, δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή να πάω να δώσω τα ούρα και εγώ περίμενα με τα κουτάκια να μου πουν…δεν ήξερα εγώ πόσο σημαντική είναι εκείνη τη στιγμή η εξέταση…»

Αναφέρει επίσης, ότι θα δώσει δείγμα από τρίχες των μαλλιών της για να γίνει η ανίχνευση στον φασματογράφο.
«Φυσικά ενημερωθήκαμε ότι αυτό αυτό το χάπι βιασμού είναι η πιο συχνή διαδικασία που το επιλέγει κάποιος στο θύμα του για βιασμό, το οποίο αποβάλλεται από τον οργανισμό σε λίγες ώρες και όχι σε αυτό το χρονικό διάστημα», δηλώνει η 24χρονη και καταλήγει περιγράφοντας την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

«Έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο και πολύ στήριξη. Απογοητεύομαι αν κάποιος πρέπει να αποδείξει έναν βιασμό με κάποια εξέταση. Ένας βιασμός δεν γίνεται μόνο έτσι…γιατί μετά υπάρχουν πολλές άλλες κοπέλες θα φοβούνται. Εγώ φοβάμαι, εγώ μίλησα τη στιγμή που συνειδητοποίησα τι έγινε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share