Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari στην παραλιακή (video)

Νέο σοκαριστικό βίντεο!

28 Ιανουαρίου 2022 18:32
Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari στην παραλιακή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκλειστικό βίντεο του MEGA από το τρομερό τροχαίο στη Βούλα όπου έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός βγήκε στο φως.

Στα νέα πλάνα φαίνεται ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας με τη γυναίκα του Αθηνά Κοντοπάνου να έχουν μόλις απεγκλωβιστεί από την καμένη Ferrari.

Ο επιχειρηματίας, παρά τις προσπάθειες, είναι ήδη νεκρός και αριστερά του η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου που έχει τραυματιστεί σοβαρά, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στα πόδια μιας κοπέλας που έσπευσε κοντά της.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα.

Είναι ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή.

Στα δεξιά φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει! Είναι ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου, προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της γυναίκας του Τζώρτζ Μονογυιού. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Στον τόπο του φοβερού τροχαίου φτάνουν αστυνομικοί και λίγο αργότερα πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά στη Ferrari.

Οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια μέρα που όλα έδειχναν ότι θα ήταν χαράς για την αγορά της πανάκριβης Ferrari που ήθελε, ο 42χρονος επιχειρηματίας ξεψύχησε.

Μέρες μετά το δυστύχημα, η μητέρα του 42χρονου συγκίνησε ξανά. Για την ίδια, η πληγή στην ψυχή της θα μένει ανοιχτή όσα χρόνια και αν περάσουν.

«Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας».

Εκείνη τη μαύρη Πέμπτη ο έλεγχος χάθηκε επειδή όπως έδειξαν οι αναλύσεις των ειδικών, τα συστήματα ασφαλείας της Ferrari ήταν απενεργοποιημένα και ο 42χρονος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share