Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαρακτική εξομολόγηση από εγκλωβισμένο στην Αττική Οδό - «Η γυναίκα μου γεννούσε και αστυνομικοί αρνήθηκαν να τη μεταφέρουν με περιπολικό» (video)

"Δεν έχουν τον θεό τους"

27 Ιανουαρίου 2022 11:55
Σπαρακτική εξομολόγηση από εγκλωβισμένο στην Αττική Οδό - «Η γυναίκα μου γεννούσε και αστυνομικοί αρνήθηκαν να τη μεταφέρουν με περιπολικό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος, ένας από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό καταγγέλλει πως αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν την εγκυμονούσα γυναίκα του με το περιπολικό τους στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως έζησε τον «απόλυτο τρόμο» και την «απόλυτη καταστροφή» καθώς «δεν ήμασταν για να γεννήσουμε» όμως σπάσανε τα νερά μέσα στην Αττική Οδό.

«Είμασταν εγκλωβισμένοι και να γίνεται χαμός... Έπαιρνα τηλέφωνα παντού και να με κοροϊδεύουν και με έστελναν από εδώ και από εκεί» ισχυρίστηκε ο πατέρας αναφερόμενος σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

«Ξαφνικά πετυχαίνω ένα περιπολικό και εάν έχουν τον θεό τους, τους λέω ''πεθαίνουμε, γεννάμε να πάρω τη σύζυγο να πάμε πιο κάτω να τη βάλω στο περιπολικό» τονίζει και σύμφωνα με τον ίδιο οι αστυνομικοί του απάντησαν: «έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορούμε».

«Και φεύγει από έναν παράδρομο το περιπολικό» υπογραμμίζει ο άνδρας.

«Έπαθα εγκεφαλικό, έμφραγμα, με κοιτάζανε σαν βλάκες. Σαν βλάκες με κοιτάζανε» ενώ τελικά ήρθε ένα περιπολικό της Αττικής Οδού μετά από τρεις ώρες από τη στιγμή που είχαν σπάσει τα νερά της γυναίκας του.

«Θα είχαμε γεννήσει στον δρόμο, ευτυχώς στο τέλος προλάβαμε. Είχε χάσει τα μισά νερά» ενώ στο νοσοκομείο έγινε ολική νάρκωση και καισαρική.

«Από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μας αντιμετώπισαν με απόλυτη αδιαφορία. Στην ψύχρα μας εγκατέλειψαν και έφυγαν» πρόσθεσε.

«Δεν έχετε Θεό ρε παιδιά, βάλτε τη σύζυγο μέσα κι αφήστε με εμένα» είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους, αφήνοντάς τους στο κρύο του λουτρού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share