Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Συγκλονίζει τραγική ιστορία στην Ανθούσα - «Η γιαγιά μου είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της 24 ώρες!» (Video)

Δεν μπορεί να προσεγγίσει γιατρός και γραφείο τελετών!

25 Ιανουαρίου 2022 14:48
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Συγκλονίζει τραγική ιστορία στην Ανθούσα - «Η γιαγιά μου είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της 24 ώρες!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία τραγική ιστορία με φόντο την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Αττική, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Ανθούσα, έχει πεθάνει εδώ και 24 ώρες από φυσικά αίτια, αλλά δεν μπορεί κανείς να προσεγγίσει το σπίτι της και να την παραλάβει.

Την ιστορία μετέδωσε μία ρεπόρτερ του Mega. «Έχω τη γιαγιά μου νεκρή 24 ώρες μέσα στο σπίτι της στην Ανθούσα. Έχει φύγει από γηρατειά», ανέφερε ο εγγονός της άτυχης γυναίκας. Το σπίτι της ηλικιωμένης είναι αποκλεισμένο από τα χιόνια και δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς, είτε γιατρός είτε από το γραφείο τελετών.

«Πάω να πάρω τα χάπια μου»: Το ανατριχιαστικό μήνυμα οδηγού που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

Ανατριχιάζει το μήνυμα ενός οδηγού που είχε εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και έφυγε με τα πόδια προκειμένου να φτάσει στο σπίτι του για να πάρει τα χάπια του. Παράλληλα, οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου δηλώνουν ότι τους άφησαν μέσα στο κρύο και ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ, ενώ κάποιοι ναύλωσαν ιδιωτικό λεωφορείο για να φύγουν.

Όπως έγραψε στο σημείωμα που άφησε ο συγκεκριμένος οδηγός και καταγράφει η κάμερα του Mega, ήταν εγκλωβισμένος από τις 14:00 το μεσημέρι και στις 22:00 το βράδυ αποφάσισε να αφήσει το όχημα και να αναζητήσει τρόπο για να φτάσει στο σπίτι του.

«Πάω σπίτι μου γιατί πρέπει να πάρω τα χάπια για την πίεση και το ζάχαρο» γράφει ο οδηγός, ο οποίος είχε αφήσει στο σημείωμα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας προκειμένου να τον ειδοποιήσουν όταν ο δρόμος θα ανοίξει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share