Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αυτές είναι οι περιοχές που έχουν ακόμα διακοπές ρεύματος - «Μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση» (Video)

Συνεχίζουν τη «μάχη» τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

25 Ιανουαρίου 2022 13:31
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αυτές είναι οι περιοχές που έχουν ακόμα διακοπές ρεύματος - «Μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και κυρίως για τις διακοπές ρεύματος αφού πολλές περιοχές στην Αττική παραμένουν στο “σκοτάδι”.

Η αποκατάσταση των βλαβών είναι σε εξέλιξη, είπε ο κ. Σκρέκας και πρόσθεσε ότι έως το βράδυ ο μεγαλύτερος όγκος θα έχει αποκατασταθεί. Γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να ηλεκροδοτηθεί και το τελευταίο σπίτι πρόσθεσε. Παράλληλα, δείτε εδώ, ποιοι οδηγοί και από πού μπορούν να παραλάβουν τα οχήματά τους

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος περιέγραψε την κατάσταση έως αυτή την ώρα:

«Πάνω από 650 εργαζόμενοι και 180 οχήματα σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και την Πολιτική Προστασία κατευθύνονται εκεί που υπάρχουν προβλήματα. Στην μάχη και ελικόπτερο για να εντοπιστούν τα σημεία με βλάβες.

Για τις βλάβες ανα περιοχή στα νησιά έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες.

Στην Εύβοια είναι 6 οικισμοί και στην βόρεια περί τους 15.

Στην Αττική: επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 37 γραμμές. Προβλήματα υπάρχουν σε: Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Φιλοθέη και σε Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Καλέντζι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share