Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Αποτροπιασμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Καταγγελία σε βάρος καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Καθημερινά ολοένα και περισσότερα παρόμοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη χώρα

24 Ιανουαρίου 2022 15:16
Αποτροπιασμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών: Καταγγελία σε βάρος καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στην Πάτρα! Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται καθηγητής του Πανεπιστημίου έπειτα από καταγγελία φοιτήτριάς του.

Αδιανόητο! Δύο πιτσιρίκες 10 και 14 χρόνων διέρρηξαν Ι.Χ. και έκλεψαν χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, φοιτήτρια απόφοιτη και διδάκτορας του Πανεπιστημίου, αφότου ορκίστηκε για τον διδακτορικό της τίτλο, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος καθηγητή του Τμήματός της για σεξουαλική παρενόχληση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πατρών.

σεξουαλικη-παρενοχληση

Survivor 5: 16χρονη μήνυσε γνωστό παίκτη για αποπλάνηση! Το ξέσπασμα του θείου του καταγγελλόμενου - Τι λέει η δικηγόρος της ανήλικης

Λαοφιλής παίκτης του γνωστού ριάλιτι μηνύθηκε από 16χρονη για ασελγείς πράξεις εις βάρος της και μάλιστα σε κεντρική πλατεία επαρχιακής πόλης! Μετά την καταγγελία φωτιά ο ίδιος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι!

Σε απευθείας σύνδεση μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης 19/1 η δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Μαρία Γαλλιού, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε ο θείος του καταγγελλόμενου.

“Δεν είχαν κάποια σχέση με την ανήλικη. Συνέβη σε δημόσιο χώρο, αρχές Δεκεμβρίου του 2021. Ο θύτης προέβη σε πράξεις θωπείας στους μηρούς και στους γλουτούς της ανήλικης παθούσας . Επίσης την εναγκάλισε με άσκηση βίας με ερωτική διάθεση, χωρίς τη συγκατάθεση της”, τόνισε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

ΒΟΜΒΑ: Δεύτερη καταγγελία για τον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη!

σεξουαλικη-παρενοχληση

ΒΟΜΒΑ: Υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για τον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν αφορά την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σύμφωνα με το Mega Καλημέρα!

Συγκεκριμένα, μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος πασίγνωστου παίκτη ριάλιτι, κατέθεσε μία 16χρονη, μέσω της δικηγόρου της. Η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Η 16χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο, διασχίζοντας την πλατεία, όταν ο πολύ γνωστός παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και τη θώπευσε στους γοφούς. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο παίκτης ριάλιτι δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ.

Η 16χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον καταγγελλόμενο, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος σε δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share