Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός (Video)

Το όχημα σύρθηκε για 60-70 μέτρα

11 Ιανουαρίου 2022 08:26
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελή πορεία κατέγραψε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη. Την ώρα του τροχαίου ατυχήματος έβρεχε πολύ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα. Στη συνέχεια το όχημα σύρθηκε για 60-70 μέτρα. Ενώ, τραγωδία με 20χρονους είχαμε στην Πιερία.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Τα πλάνα του Mega μάλιστα κατέγραψαν τις κομμένες τις πόρτες του Ι.Χ. αρκετά μετά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Σοκαριστικό τροχαίο στη συμβολή Βουλιαγμένης & Αλίμου: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο - Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με τη Γερουλάνου, εκεί που άλλοτε ήταν το σήμα της Ολυμπιακής, σημειώθηκε το σφοδρό τροχαίο. Τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 07:30 το πρωί της Τετάρτης (5/1/2022), επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τη σύγκρουση, στο φανάρι της Βουλιαγμένης με τη Γερουλάνου, στο ύψος της Αλίμου, το ένα από τα δυο αυτοκίνητα αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αυτό ο οδηγός του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Τροχαία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δεν είναι γνωστή, ακόμη, η κατάσταση της υγείας του. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο, ερευνώνται.

Επίσης, ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Καβάλα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share