Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Τραγικός απολογισμός με μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες στην Εγνατία

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα

2 Ιανουαρίου 2022 18:47
Σοκαριστικό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Τραγικός απολογισμός με μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες στην Εγνατία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι (2/1), επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Καβάλα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Τροχαία, το δυστύχημα συνέβη όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σε δύο διαφορετικούς χρόνους, τρία οχήματα.

Εφιάλτης για 24χρονη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, επιβάτισσα στο ένα από τα τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, που ενήργησε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

τροχαιο-θεσσαλονικη

Θρήνος Πρωτοχρονιάτικα στο Ρέθυμνο: Νεκρός 19χρονος σε τρομακτικό τροχαίο

Μαύρη Πρωτοχρονιά ξημέρωσε για την Κρήτη η οποία θρήνησε το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2022 σε ένα τρομακτικό τροχαίο. Επίσης, ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα χθες της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου στη λεωφόρο Κατεχάκη στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα στο Πάνορμο Ρεθύμνου όταν ο 19χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα αλλά και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες, όταν ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός του 19χρονου, διαπίστωσαν πως ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share