Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία με 20χρονους στην Πιερία: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες σε σοκαριστικό τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη, με την άσφαλτο να βάφεται με αίμα ξανά

10 Ιανουαρίου 2022 16:42
Τραγωδία με 20χρονους στην Πιερία: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες σε σοκαριστικό τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα άτομο υπέκυψε στα τραύματά του από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση του οχήματος σε προστατευτικές μπάρες σκοτώθηκαν δυο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ δυο ακόμη άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν από δύο λωρίδες.

Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

τροχαιο-πιερια

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-19 του Άρη Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους, την ώρα που διασκέδαζε με φιλική παρέα, στην περιοχή των Λαδάδικων. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου στο σπίτι του, στη Λαμία.

Οι δράστες φαίνεται πως πλησίασαν τον 17χρονο καταγγέλλοντα και τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις. Δίχως να πάρουν απάντηση, τον χτύπησαν με τα χέρια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο ανήλικος ποδοσφαιριστής μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον 17χρονο, συνέβη πριν από την Πρωτοχρονιά, με τον ίδιο να το καταγγέλλει το τελευταίο 24ωρο στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που διενεργεί ήδη έρευνες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share