Άγριος ξυλοδαρμός στο Χαλάνδρι: Θύμα 26χρονος – Τον χτύπησαν με μεταλλικό γκλοπ

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό 26χρονου άνδρα από δύο άτομα τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/12), έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.
Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε αιμόφυρτος έξω από το σπίτι του και οι δράστες κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα και τα κλειδιά της μηχανής και της οικίας του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην οδό Παπανικολή από νυχτερινή διασκέδαση με δυο φίλους του, όταν κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι. Πήγε να δει ποιος είναι και δύο νεαροί αλλοδαποί του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί είχαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα.
Ο 26χρονος, ο οποίος γνώριζε τα δύο αυτά άτομα, κατέβηκε και εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ.
Οι δράστες, αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, διέφυγαν και πλέον αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
Τρόμος στην Λάρισα: Ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο στο κέντρο της πόλης – Τον έσωσε διερχόμενος οδηγός
Μια παρέα ανηλίκων – περίπου 16 ετών – έδειρε συνομήλικο στην Λάρισα και είπε στην αστυνομία ότι ήταν απλά “παιχνίδι“.
Οι οκτώ έφηβοι, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, έδειραν τον συνομήλικό τους στη μέση του δρόμου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Το περιστατικό αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε και έσωσε το παιδί.
Τα παιδιά, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ισχυρίστηκαν ότι… έπαιζαν. Η εν λόγω παρέα συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για κατοχή μαχαιριών και bullying σε συνομηλίκους.
Φρίκη στην Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από το σύζυγό της – Βρέθηκε σε λίμνη αίματος
Σοκαριστικό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Χαλκίδα, όταν ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής, τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη.
Ένας 54χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, άρχισε να χτυπά την σύζυγό του. Γείτονες, άκουσαν τις φωνές και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν την γυναίκα στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, μέσα σε μία λίμνη αίματος.






0 ΣΧΟΛΙΑ