Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Άγριος καυγάς γιου με πατέρα - Συνελήφθη ο 19χρονος που πήγε να τον χτυπήσει με καρέκλα

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την κοινωνία της Κρήτης περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

20 Δεκεμβρίου 2021 15:00
Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Άγριος καυγάς γιου με πατέρα - Συνελήφθη ο 19χρονος που πήγε να τον χτυπήσει με καρέκλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 19χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει τον πατέρα του με καρέκλα μετά από έντονο καυγά.

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την κοινή γνώμη και την κοινωνία της Κρήτης περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα αυτή τη φορά έναν 52χρονο και δράστη τον 19χρονο γιο του.

Συγκλονίζει ο Πάπας Φραγκίσκος: "Η ενδοοικογενειακή βία είναι μια πράξη σχεδόν σατανική"

αστυνομια-κρητη

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, πατέρας και γιος είχαν συχνούς καυγάδες μέχρι που ο 52χρονος έφτασε σε απόγνωση μετά από ένα τελευταίο τους επεισόδιο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 19χρονο, ο οποίος μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους, φέρεται να προσπάθησε να χτυπήσει τον πατέρα του και να του ρίξει μία καρέκλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, οι δυο τους είχαν έντονες προστριβές με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε συχνούς καυγάδες.

Φαίνεται ότι το τελευταίο περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 52χρονο, που κατέφυγε στις Αρχές.

Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα ο 78χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του με κοντάρι

αστυνομια-κρητη

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα (20/12) ο ηλικιωμένος που καταγγέλλεται πως χτύπησε τη σύζυγό του με κοντάρι στην περιοχή της Θερίσου στην Κρήτη.

Το creta24.gr, μεταφέρει πως οι γείτονες άκουσαν τις φωνές τους και φοβούμενοι για τα χειρότερα κάλεσαν την αστυνομία.

Στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα χτυπημένη στο πρόσωπο να αιμορραγεί.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για να της χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 78χρονος σύζυγός της συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κρατείται μέχρι και αυτή τη στιγμή, αναμένοντας να του απαγγελθούν κατηγορίες.

αστυνομια-κρητη

Δικάζεται ο φαρμακοποιός για τα ψευδή rapid tests - Η παγίδα που του έστησαν

Δικάζεται σήμερα (20/12) ο φαρμακοποιός που συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης για τα ψευδή rapid test στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 59χρονος είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου για να δικαστεί. Η υπόθεσή του είχε αναβληθεί για σήμερα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share