Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Πέθανε μωρό μετά τη γέννησή του

Το ζευγάρι είχε ζητήσει βοήθεια μέσω 112

22 Δεκεμβρίου 2021 13:53
Τραγωδία στη Μεσσηνία: Πέθανε μωρό μετά τη γέννησή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Μπούκα της Μεσσηνίας, όταν ένα βρέφος έφυγε από τη ζωή, λίγο μετά τη γέννησή του σε τροχόσπιτο.

Ειδικότερα, ζευγάρι Ολλανδών, μία 30χρονη και ένας 42χρονος που βρίσκονταν στην περιοχή με το τροχόσπιτό τους, ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το παιδάκι εξέπνευσε, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Η 30χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που έπεσε από σκαλωσιά

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Ρόδου, όταν εργαζόμενος έπεσε από σκαλωσιά και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το ατύχημα σημειώθηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, κατά τη διάρκεια εργασιών ελαιοχρωματισμού και επισκευών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, διασώστες του οποίου μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου τον τραυματία.

εργατικο-ατυχημα

Η κατάστασή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Ροδιακής», κρίνεται σοβαρή, καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Νωρίτερα σήμερα, 65χρονος εργάτης καταπλακώθηκε από παλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, στη Θεσσαλονίκη.

Η παλέτα ήταν βάρους δύο τόνων, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr.

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share