Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: "Έφυγε" γνωστός ξενοδόχος της περιοχής από κορωνοϊό - Ήταν εμβολιασμένος

Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος

20 Δεκεμβρίου 2021 14:18
Τραγωδία στα Τρίκαλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους πλέον γνωστούς ξενοδόχους των Τρικάλων "έσβησε" σε ηλικία 59 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε πτέρυγα κορωνοϊού του νοσοκομείου της πόλης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εμβολιασμένος.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (19/12) στην πτέρυγα COVID μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων.

Κορωνοϊός: Αυτό το μέτρο εξετάζεται για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Αποκάλυψη Πλεύρη στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον

κορωνοιοσ-νεκροσ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ο εκλιπών ήταν ένας εκ των δυο ιδιοκτητών του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα ξενοδοχείου «Πύργος Μαντάνια» στην περιοχή του Ασπροποτάμου και ιδιοκτήτης του "Gallery Art Hotel" στην πόλη των Τρικάλων.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα Δευτέρα (20/12) στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, στις 15:00.

"Έφυγε" ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως, Ιερεμίας

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, χτυπημένος από τον κορωνοϊό, ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμίας.

κορωνοιοσ-νεκροσ

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε, ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα δοκιμαζόταν από καρδιολογικά προβλήματα, με την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού ιεράρχη να έχει προγραμματιστεί για αύριο (16/12, 14:00) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλούπολης. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος όρισε ως τοποτηρητή τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, Ευστάθιο.

Ο μακαριστός ήταν γεννημένος στην Ναύπακτο το 1941. Είχε πάρει πτυχίο από την Θεολογική σχολή το 1964. Χειροτονήθηκε διάκονος το 1969 και πρεσβύτερος το 1972. Διακόνησε σε διάφορες Ι. Μητροπόλεις και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Κατά τα έτη 1999-2000 διετέλεσε μέλος της Σ.Ε. Νεότητος και της ΕΣΕ Μελέτης Αρχαιολατρίας-Νεοειδωλολατρίας. Το 2000 αναγορεύθηκε δόκτωρ Θεολογίας.

κορωνοιοσ-νεκροσ

Το 2003 εξελέγη επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνώριζε τη γερμανική γλώσσα, την αγγλική, τη γαλλική, την ιταλική και την εβραϊκή. Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως χειροτονήθηκε το 2006.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share